Samenwerking

Samenwerking

In de afgelopen jaren is vooral gebleken dat Innerchild een brug kan bouwen tussen de verschillende soorten zorg. Bijvoorbeeld in het medische en het psychische aspect. Er komen regelmatig kinderen in de praktijk op verwijzing van de huisarts, kinderarts of schoolarts. 

Ook komt Innerchild regelmatig op scholen. Veel leerkrachten hebben het positieve effect voor een kind inmiddels bemerkt en wijzen ouders graag op de mogelijkheid voor begeleiding vanuit de praktijk.

Voor veel ouders is Innerchild ook de eerste stap naar hulp van buitenaf. Laagdrempelig en altijd in samenspraak met u. U heeft hier geen verwijsbrief voor nodig. U neemt altijd zelf contact op. 

Bij Innerchild werken ouders, kind en therapeut samen.

Innerchild onderhoudt nauw contact met  collega-kindertherapeuten in de omgeving. Op die manier kunnen we u snel helpen op het moment dat er een specifieke hulpvraag is die de juiste expertise vraagt.

Ook heeft Innerchild contact met een kindbehartiger. Zij houdt zich bezig met vraagstukken rondom echtscheiding en kinderen. Voor de regio Zaastreek-Wormer is dat Tamara Kerssens.

Daarnaast is er regelmatig contact met andere professionals. Te denken valt aan een kinderfysiotherapeut, een reflex-integratietherapeut of een integratief therapeut.

Wilt u zich aanmelden?