Kindertherapie

Laagdrempelig & Vertrouwd

Soms zit een kind niet zo lekker in zijn vel. Of het maakt iets mee waardoor u en/of uw kind tijdelijk hulp nodig heeft.  Dan is kindertherapie een laagdrempelige, vertrouwde manier om uw kind te begeleiden bij dat wat nodig is. Kindertherapie en coaching wisselen elkaar af, soms zelfs in een consult.

Kindertherapie is er voor alle kinderen, van alle leeftijden.

De begeleiding wordt aangepast aan de specifieke behoeften van uw kind. Wat heeft uw kind op dit moment nodig? Er kan worden gespeeld, gepraat. Belangrijker is: niets hoeft, bijna alles mag.

Een kind is zoveel meer dan dat waar hij last van heeft, nog moeilijk vindt of mee worstelt. In de Integratieve therapie wordt daarom voortdurend gewerkt aan het vergroten van het zelfvertrouwen en aan het bewust worden van de eigen kwaliteiten zodat uw kind met voldoende kracht naar zijn eigen klacht kan kijken.

Kindertherapie is er voor alle kinderen, van alle leeftijden.

Informatie voor kinderen

Hoi, ik heet Monique. 
Soms komen er kinderen bij mij praten of spelen of gewoon helemaal niets doen. Dat kan allemaal want bij mij ben jij een beetje de baas. 


Als je wilt spelen heb ik knuffels, lego, play-mobil, knutselspullen, spelletjes en nog veel meer. Je kunt natuurlijk ook zelf iets meenemen als je dat wilt. Sommige kinderen die bij mij komen willen gewoon een beetje rondhangen in de speelruimte. Dat kan. En praten of juist niet praten, dat kan ook. Wat jij wil. 


De reden dat je dit leest is waarschijnlijk omdat iemand zich zorgen om jou maakt. Dat kunnen jouw ouders zijn of een juf of een meester. Misschien is er iets gebeurd waardoor ze zich zorgen maken, misschien hebben ze een andere reden. Het kan allemaal. Als je nog niet weet waarom ze hulp voor jou zoeken, vraag het ze dan even. 
Ze hebben er in ieder geval een goede reden voor. Ze vinden het namelijk belangrijk dat jij je goed voelt.


Er komen allerlei verschillende kinderen bij mij. Allemaal kinderen die ergens hulp bij nodig hebben. Dat kan iets kleins zijn of iets groots, dat maakt helemaal niets uit.
 Je kunt bij mij komen om het op te lossen.

Groetjes, Monique

Wilt u zich aanmelden of heeft u een andere vraag?