Professionals

Professionals
Innerchild is er ook voor professionals. Vanuit de jarenlange praktijkervaring, mijn kennis en natuurlijk vanuit mijn hart voor kinderen, jongeren en ouders, begeleid ik graag professionals in hun werk met deze doelgroep.

Door mijn werk en ervaring als supervisor doe ik dit graag op een liefdevol confronterende wijze waarbij ik ook jouw eigen proces als professional benoem.

Van oorsprong heb ik een onderwijsachtergrond en geniet ik van het overdragen van kennis, ervaring en inzicht, het in beweging brengen van daar waar jij je nu bevindt naar daar waar je graag wilt zijn in je werk! Dat kan op individuele basis maar ook in groepsverband.

Het wordt helemaal boeiend op het moment dat je zelf aan de slag gaat met hetgeen je leert. Leren vanuit professionaliteit en leren als mens.

Neem vrijblijvend contact op.